Fogadalomtétel a Rudnayban

A  Kaposvári SZC Rudnay Gyula Szakképző Iskola és Kollégium 53 rendészeti ágazaton tanuló diákja tett Tabon december 9-én fogadalmat. Az eseményen Kaposvári Szakképzési Centrum kancellárja, Csiba Ágota és főigazgató asszonya, Weimann Gáborné mellett részt vett Molnár Gábor rendőr dandártábornok, Somogy megye rendőrfőkapitánya is.

Az ünnepélyes alkalmon a diákok szüleik, rokonaik előtt tettek fogadalmat a házirend pontjainak betartására, valamint arra, hogy nagy szorgalommal, képességeiknek megfelelően tesznek eleget tanulmányi kötelezettségeiknek, vigyáznak társaik testi épségére, fegyelmezetten és becsülettel állnak helyt az iskolai élet minden területén. A tanulókat ebből az alkalomból Somogy megye rendőrfőkapitánya mellett köszöntötte Tab város alpolgármestere, Csizmadia Nándor, az intézmény vezetője, Szentesiné Kiss Katalin és a Flextronics International Kft. tabi gyáregységének igazgatója is.

Szabó-Kompanik Ágnes kiemelte az iskola és a gyár évtizedekre visszanyúló szoros együttműködését, és fennállásuk 30. évfordulója alkalmából 30 darab tabletet ajándékozott a Rudnaynak.

Vélemény, hozzászólás?

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK