Rangos elismerés az iskolának

Az Európai Magyar Fiatalságért (EMF) Alapítvány és a Kerek Világ Alapítvány 2006 óta szervez programokat Kárpát-medencei fiataloknak. A “SzékelyKapuk-ZöldKapuk” elnevezésű pályázathoz a Rudnay is csatlakozott, ennek keretében iskolánk tanulói betlehemes műsort adtak elő, környezetvédelmi kiállítást szerveztek – több helyszínen és sokféle közönség előtt. A betlehemes csoport (felkészítő tanár: Somogyvári Lajos) különdíjat kapott, a kiállítást szervező csapat (felkészítő tanár: Nagy Károlyné Garas Gizella) pedig győztes lett kategóriájában.

A Rudnay a következő címet kapta tevékenységünk elismeréseként az “Institute for Central-Eastern-European Coordinating and Developing” elnevezésű szervezettől:

“A közép-kelet európai közösségi kultúra ápolásának és a környezettudatos közösségi élet társadalmi előmozdításának kiváló műhelye 2012”

A program 2011 első félévében indult, így intézményünk vezetőjeként még Ruzsa Sándor van feltüntetve. Az ő helyét a második félévtől Szentesiné Kiss Katalin vette át. 

oklevl

 

 

Vélemény, hozzászólás?

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK